Voor een onvergetelijk avontuur!

De RIVM regels omtrent het coronavirus (COVID-19) worden weer aangescherp, er is nog steeds veel mogelijk doch het blijft oppassen.
Fietsen is ontzettend gezond, helpt om conditie op peil te houden en weerstand op te bouwen die nu zo hard nodig is. Fietsen kan gelukkig nog steeds en zeker ook samen!

Wij zijn elke dag geopend, m.u.v. zondag en hebben maatregelen genomen die door het RIVM geadviseerd worden. Onze receptie is toegankelijk voor 1 familie / gezin per keer. Wanneer er al iemand binnen is, verzoeken we je buiten te wachten. Zoals je op de foto's kunt zien is het buiten heel goed mogelijk om voldoende afstand te bewaren. Ook voor aanschaf en/of reparatie van een fiets ben je welkom, vraag telefonisch naar de mogelijkheden of loop binnen. 

Heb je ziekteverschijnselen van welke aard dan ook adviseren wij je/jullie om thuis te blijven. Heb je dat niet dan ben je van harte welkom om een fietstocht door de prachtige omgeving van Ouddorp te maken. De natuur is bij uitstek geschikt om te genieten en bij te komen van alle hectiek die er momenteel heerst.

 

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de juiste uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp. TIP, kijk ook eens op fietsen in Ouddorp.NL
Voor deze ontdekkingstocht bieden wij een zeer grote verscheidenheid "kleine" (elektrische) vervoermiddelen aan en meerdere activiteiten, waarbij de wens van de deelnemer centraal staat.
Ons motto is dan ook: iedereen kan mee van baby tot mindervalide omdat wij als enige verhuurder in zuidwest Nederland mindervalide vervoermiddelen in ons assortiment hebben.

***Reserveren is ALLEEN mogelijk via het reserveringssyteem of via e-mail, dus niet telefonisch.***
Gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook, wij hebben bijna altijd van alles beschikbaar.
Beknopte huurvoorwaarden in Jip & Janneke taal.

Boek Nu