Voor een onvergetelijk avontuur!

In verband met een telefoonstoring zijn we momenteel alleen mobiel op 06-53632778 bereikbaar.

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de juiste uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp. TIP, kijk ook eens op fietsen in Ouddorp.nl en voor overnachtingen op Ouddorp.nl .

Voor deze ontdekkingstocht bieden wij een zeer grote verscheidenheid "kleine" (elektrische) vervoermiddelen aan en meerdere activiteiten, waarbij de wens van de deelnemer centraal staat.
Ons motto is dan ook: iedereen kan mee van baby tot mindervalide. Dit kan omdat wij van de weinige verhuurders in Nederland zijn die een grote diversiteit aan mindervalide vervoermiddelen in het assortiment hebben er één zijn. 

We bieden ook Zorgeloos Rijden aan: Eerste hulp bij Fiets Ongemakken. Voor een klein bedrag een zorgeloos uitje. Deze verzekering voor maar € 1,00 per wiel/per dag dekt o.a.: pechhulp bij een lekke band- voorrijkosten tot 30 km- eventueel kosten voor vervangend vervoer- maximaal 60 min arbeidskosten bij reparatie. Je betaald alleen Materiaalkosten reparatie. Bij een leeggereden accu geldt een eigen risico van € 15,00. Op zondag zijn wij gesloten en rijden we ook niet voor pechhulp. Klik hier voor de uitgebreide voorwaarden hiervan.

*** Reserveren is ALLEEN mogelijk via het reserveringssyteem of via e-mail, dus NIET telefonisch. ***
Gewoon langskomen kan natuurlijk ook, wij hebben bijna altijd van alles beschikbaar.
Beknopte huurvoorwaarden in Jip & Janneke taal.

Boek Direct