Voor een onvergetelijk avontuur!

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment met vele zelfgemaakte routes die via onze website te downloaden zijn in een route-app van een partner. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de juiste uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp. TIP, kijk ook eens op fietsen in Ouddorp.nl en voor overnachtingen op Ouddorp.nl.

Voor deze ontdekkingstocht bieden wij een zeer grote verscheidenheid "kleine" (elektrische) vervoermiddelen aan en meerdere activiteiten, waarbij de wens van de deelnemer centraal staat.
Ons motto is dan ook: iedereen kan mee van baby tot mindervalide. Dit kan omdat wij één van de weinige verhuurders in Nederland zijn die een grote diversiteit aan mindervalide vervoermiddelen in het assortiment hebben.

We bieden Zorgeloos Rijden aan: Eerste Hulp Bij fiets Ongemakken. Voor een klein bedrag een zorgeloos uitje. Deze verzekering voor maar € 1,00 per wiel/per dag dekt o.a.: pechhulp bij een lekke band- voorrijkosten tot 30 km- eventueel kosten voor vervangend vervoer- maximaal 60 min arbeidskosten bij reparatie. Je betaald alleen Materiaalkosten reparatie. Bij een leeggereden accu geldt een eigen risico van € 15,00. Op zondag zijn wij gesloten en rijden we ook niet voor pechhulp. Klik hier voor de uitgebreide voorwaarden hiervan.

Beknopte huurvoorwaarden in Jip & Janneke taal.

Boek Direct