Voor een onvergetelijk avontuur!

Nederland zit vanaf 15 december 2020 tot 19 januari 2021 in een, zoals ze dat noemen, intelligente lockdown waarbij de niet vitale beroepen niet uitgevoerd mogen worden en de niet vitale winkels dicht moeten blijven.

Binnen de RIVM regels omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn er nog enkele dingen mogelijk waaronder fietsen, mountainbiken, lopifitte, e-scooteren en Segwayen doch het blijft oppassen.
Actief buiten bewegen is ontzettend gezond, helpt om conditie op peil te houden en weerstand op te bouwen die nu zo hard nodig is. Alle vormen van fietsen kan gelukkig nog steeds en zeer zeker ook samen!

Wij zijn elke dag geopend, m.u.v. zondag en hebben maatregelen genomen die door het RIVM geadviseerd worden. Onze receptie is toegankelijk voor 1 familie / gezin per keer. Wanneer er al iemand binnen is, verzoeken we je buiten te wachten. Zoals je op de foto's kunt zien is het buiten heel goed mogelijk om voldoende afstand te bewaren. Ook voor aanschaf en/of reparatie van een fiets ben je welkom, vraag telefonisch naar de mogelijkheden of loop binnen. 

Heb je ziekteverschijnselen van welke aard die op Corona (Covid-19) lijken dan ook adviseren wij je/jullie om thuis te blijven. Heb je dat niet dan ben je van harte welkom om een fietstocht door de prachtige omgeving van Ouddorp te maken. De natuur is bij uitstek geschikt om te genieten en bij te komen van alle hectiek die er momenteel heerst.

 

De Bever Verhuur in Ouddorp staat garant voor absolute topkwaliteit in de verhuur & modern entertainment. De vele overnachtingsmogelijkheden in de omgeving vormen de juiste uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving van Ouddorp. TIP, kijk ook eens op fietsen in Ouddorp.NL en voor overnachtingen op Ouddorp.nl
Voor deze ontdekkingstocht bieden wij een zeer grote verscheidenheid "kleine" (elektrische) vervoermiddelen aan en meerdere activiteiten, waarbij de wens van de deelnemer centraal staat.
Ons motto is dan ook: iedereen kan mee van baby tot mindervalide omdat wij als enige verhuurder in Nederland een grote diversiteit aan mindervalide vervoermiddelen in ons assortiment hebben.

***Reserveren is ALLEEN mogelijk via het reserveringssyteem of via e-mail, dus NIET telefonisch.***
Gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook, wij hebben bijna altijd van alles beschikbaar.
Beknopte huurvoorwaarden in Jip & Janneke taal.

Boek Nu